Seinän maalaus telalla tuo uutta ilmettä kotiin

  • 16 Oct, 2021

Telat

Seinien maalaus on yksi kodin isoimpia urakoita, mutta myös ehdotonta kun halutaan piristää huoneen ilmettä tai vaihtaa kokonaan värimaailmaa. Seinän maalaus telalla on nopea ja helppo tapa saada aikaan suuri muutos mahdollisimman lyhyessä ajassa, jotta aikaa jää muuhunkin sisustamiseen. Telalla on helppo maalata niin sisä- kuin ulkoseinät, kattoa unohtamatta. Maalia roiskuu vähemmän ja lopputulos on tasainen aloittelijallakin.

Seinän maalaus telalla on helppoa ja nopeaa

Haluatko tasaisesti maalatut seinät nopeasti ja vaivattomasti? Telalla maalatessa et joudu tuhlaamaan aikaa turhaan sutimiseen, ja lopputuloksesta tulee pienellä vaivalla ammattimainen ja tasaisen peittävä. Jos et ole varma väristä, saat telalla maalaten nopeasti tarpeeksi suuret koealat, jotta näet, mikä värivalinta on sinulle mieleisin ja miltä se kyseisellä seinällä oikeasti näyttää.

Ulkoseiniä maalatessa telan käyttö on yhtä vaivatonta kuin kodin sisäseinilläkin, ja koska valmista tulee nopeammin kuin pensselillä, niin säätiedotuksia ei tarvitse seurata monen viikon ajalta, jotta tietäisi koska on paras hetki maalata. Tehokkaat ulkoseinävalaisimet luovat hienoja kohdevaloja seinälle, ja koska seinä on maalattu telalla, on jälki tasaista ja lopputulos näyttää hienolta.

Tela kaikille seinille

Telalla on helppo maalata kodin sisäseinät, ulkoseinät, kylpyhuoneen laattaseinät ja vaikka katto. Teleskooppitela mahdollistaa myös jälkimmäisen maalauksen helposti ja maalin roiskumatta, välttäen vaarallisen tikkailla kurottelun ja jumiutuneet hartialihakset. Laattaseinien uudistaminen telalla maalaamalla on tasaisen lopputuloksen antava, edullisempi vaihtoehto kalliille laattojen vaihtamiselle, kun suuremman budjetin remonttia halutaan välttää.