Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Et ole valinnut tuotteita vertailuun.

Yritys

KodinValaisimet.fi on nimensä mukaisesti erikoistunut myymään kodin valaisimia, johon kuuluvat myös pihavalaisimet ja vapaa-ajan asunnon valaisimet. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaat valaisimet ja edulliset hinnat jopa ilman toimituskuluja.

 

Yrityksen kauppiaan ammattitaito valaisinalalla on karttunut jo vuodesta 1998, aluksi erikoismyyjänä Stockmannin valaisinosastolla Helsingissä, sen jälkeen Massive/Philips valaisinten edustajana Etelä-Suomen alueella ja nyt itsenäisenä kauppiaana.

 

Tänä päivänä asiakkaamme arvostavat toimivaa palvelua sekä edullisia hintojamme. Seuraamme jatkuvasti valaisintrendejä sekä kehittyvää valaistustekniikkaa ja pyrimme valitsemaan valikoimaamme parhaat tuotteet.

 

Olemme jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä mallistomme valaisintoimittajien kanssa. Myymiemme valaisimen mahdolliset takuu- ja reklamaatioasiat hoituvat kauttamme huomattavasti nopeammin kuin perinteisten ketjumyymälöiden kautta.Verkkokaupan lisäksi palvelemme valaisinliikkeessämme Helsingin Arabiassa, jossa asiakkaillamme on mahdollisuus tutustua valaisinmallistoon sekä saada neuvoja oikean valaistuksen ja valaisimien valinnassa.

 


KodinValaisimet.fi on Gelux Oy:n ylläpitämä valaisimien myyntiin erikoistunut verkkokauppa.


Toiminimi: Gelux Oy
Aputoiminimi: Suomen Kodin Valaisimet
Päätoimiala: Sähkötarvikkeiden ja valaisimien vähittäiskauppa
Y-tunnus: 2381984-4
Toimipaikka:
Hämeentie 109
00560 Helsinki