Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Et ole valinnut tuotteita vertailuun.

Asennuspalvelun toimitusehdot

Valaisimien asennukset suorittaa yhteiskumppanimme sähköasentaja Atte Salminen jolla on vuosien kokemus valaisimien asennustöistä.

Ensimmäisen valaisimen asennus 70 € ja sitä seuraavat 40 €/kpl samassa osoitteessa. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Matkakulut kuuluvat asennukseen, jos asennuskohde sijaitsee 10 km säteellä KodinValaisimet.fi myymälästä Hämeentie 109, Helsinki. Muuten matkakulut veloitetaan voimassa olevan kilometrikorvauksen mukaan (0,45 €/km).

 

Tarkista välimatka liikkeestämme asennuskohteeseen:

Google maps

 

Asennukseen kuuluvat normaalit asennustarvikkeet, 2-3 kpl mahdollisia liittimiä ja ruuveja. Jos asennuksessa tarvitaan muita tarvikkeita, veloitetaan nämä erikseen sovittavalla tavalla.

Asennuskohde:


Oletuksena on, että asennuskohteisiin on vapaa pääsy. Jos valaisimen asentamista varten joudutaan siirtämään huonekaluja tai tavaroita, veloitetaan siirtotyöstä tuntiveloituksen mukaan (54 €/h+alv 24%). Jos huoneistoon ei
päästä ja asennusajankohta joudutaan siksi sopimaan uudelleen, veloitetaan kilometrikorvaus sekä lisätyöstä kertyvä aika (54 €/h+alv 24%).

Oletuksena on, että kattovalaisin/valaisimet asennetaan valorasian kohdalle. Jos valaisinta halutaan siirtää, veloitetaan työstä normaali lisätyöhinta (54 €/h+alv 24%). Lisäksi veloitetaan mahdolliset tarvikkeet, esimerkiksi siirtokoukku, todellisten kustannusten mukaan.

 

Asiakas järjestää pääsyn asennuskohteeseen sekä ovien avauksen.

Vanhan valaisimen irrotuksesta mahdollisesti jäävien vanhojen ruuvien irrotus tai seinä- tai kattopintaan jäävien tummentumien korjaus tai poisto eivät sisälly asennustyöhön.

Jos asennuskohteessa on sähköön liittyviä asennusvirheitä tai muuta työtä haittaavia virheitä, sovitaan kuluista erikseen.

Jos huoneessa mahdollisesti oleva himmennin ei toimi uuden valaisimen kanssa, veloitetaan muutostyö erikseen.

Valokatkaisimien muutos- tai korjaustyöt eivät kuulu perusasennukseen.

Oletuksena on, että kohteessa on normaali huonekorkeus (n. 2,6 m). Jos huonekorkeus on normaalia huomattavasti korkeampi niin, että tarvitaan erillisiä asennustelineitä, veloitetaan telineiden asennustyöt erikseen tuntiveloituksen mukaisesti (54 €/h+alv).

 

KodinValaisimet.fi toimii ainoastaan asennuspalvelun välittäjänä. Vakuutuksista ja muista lakisääteisistä velvollisuuksista sähköasennustöissä vastaa ATS-Asennus.